Volvo ID

Volvo ID er et personligt ID, som giver adgang til en række tjenester via et og samme brugernavn og kodeord.

Eksempler på tjenester:

• Volvo On Call-app* – kontroller bilen med din telefon. Det er fx muligt at kontrollere brændstofstand, vise nærmeste tankstation og låse bilen på afstand.
  • Send to Car - send adresser fra korttjenester på webben direkte til bilen.
  • Bestille service og reparation – registrer dit foretrukne værksted/forhandler på volvocars.com og bestil service direkte fra bilen.

Note

Hvis brugernavn/kodeord for en tjeneste (fx Volvo On Call) ændres, ændres det også automatisk for andre tjenester.

Volvo ID oprettes fra bilen, volvocars.com eller Volvo On Call-appen1.

Når Volvo ID er registreret i bilen, bliver flere tjenester tilgængelige.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Hvis bilen har Volvo On Call*.