Indstille hastighedsbegrænsning til Care Key

Hastighedsbegrænsningen for Care Key indstilles på midterdisplayet.
Hastighedsbegrænsningen for Care Key kan kun indstilles fra en profil, som har administrationsrettigheder For at nå indstillingerne:
Tryk på iCup-2037-Settings symbol i midterdisplayet.
Vælg Profiler.
Vælg Care Key.
Aktivér Hastighedsgrænse og vælg ønsket maksimumshastighed1.
Hastighedsbegrænsningen er aktiveret, når bilen anvendes med Care Key.

Bilen skal låses op med en nøgle uden begrænsning, for at det skal være muligt at deaktivere funktionen. Hastighedsbegrænsningen for Care Key kan deaktiveres via indstillinger i midterdisplayet. Derefter kan Care Key anvendes som en almindelig nøgle.

Angivelse på førerdisplay

En aktiv hastighedsbegrænsning indikeres på førerdisplayet med et symbol samt meddelelsen Hastighedsbegrænsning kan ikke overskrides Omsorgsnøgle i brug. En gul stiplet linje på hastighedsmåleren viser den aktuelle hastighedsbegrænsning.

SymbolBetydning
PX-2222-Care Key speed limit symbol
Hastighedsbegrænsning er aktiv.
  1. 1 Muligt interval er 50-150 km/t (30-95 mph), med et trininterval på 10 km/t (5 mph).