Ejerskifte

Ved ejerskifte er det vigtigt at nulstille alle brugerdata og systemindstillinger til de oprindelige fabriksindstillinger.

For at nulstille til fabriksindstillingerne skal du trykke på MY CAR på midterkonsollen, derefter OK/MENU, og vælge IndstillingerNulstil til fabriksindstillinger.

Brugerdata nulstilles (f.eks. for apps, browser) og personlige indstillinger i menuer (f.eks. klimaindstillinger, bilindstillinger) får deres oprindelige fabriksindstilling.

For biler med Volvo On Call, VOC* slettes personlige indstillinger, der er gemt i bilen. For at afmelde VOC-abonnementet, se Ejerskifte, bil med Volvo On Call*.