Skifte til en anden Bluetooth® -enhed

En tilsluttet enhed kan udskiftes med en anden, hvis der er flere enheder i bilen. Enheden skal først være registreret til bilen.

Skifte medieenhed

Kontroller, at den eksterne enhed har Bluetooth® aktiveret, se vejledningen til den eksterne enhed.
I Bluetooth®-mediekildens normale visning skal du trykke på OK/MENU, og vælge Skift enhed.
Bilen søger efter tidligere tilsluttede enheder. De eksterne enheder, der findes, angives med deres respektive Bluetooth®-navn på skærmen.
Vælg den enhed, der skal tilsluttes.
Den eksterne enhed tilsluttes.

Skifte telefon

Kontroller, at den eksterne enhed har Bluetooth® aktiveret, se vejledningen til den eksterne enhed.
I telefonkildens normale visning skal du trykke på OK/MENU, og vælge Skift telefon.
Bilen søger efter tidligere tilsluttede enheder. De eksterne enheder, der findes, angives med deres respektive Bluetooth®-navn på skærmen.
Vælg den enhed, der skal tilsluttes.
Den eksterne enhed tilsluttes.