Meddelelser for dæktryksovervågning*

En række meddelelser vedrørende systemet for dæktrykovervågning1 kan vises. Her er nogle eksempler.
Midterdisplay: Trykket skal gemmes på grund af opdateret softwareSoftwaren er opdateret, og dæktrykket skal gemmes igen. Kontrollér dæktrykket, og påfyld luft efter behov2.
Førerdisplay: TPMS ikke til rådighed Åbn appen Bilstatus for at gemme trykIndikatorsymbolet blinker og ændres til konstant lysende efter ca. 1 minut. Se bilstatus på midterdisplayet for flere oplysninger.
Førerdisplay: Lavt dæktryk Kontroller Car Status-app på midterdisplayKontrolsymbolet tændes for at vise, at trykket i ét eller flere dæk er lavt. Se bilstatus på midterdisplayet for flere oplysninger2.
Førerdisplay: Dæktryksystem midlertidigt ikke tilgængeligtKontrolsymbolet blinker og går over til at lyse konstant efter ca. 1 minut. Systemet er midlertidigt ikke til rådighed, men aktiveres efter kort tid.
Førerdisplay: Dæktryksystem Service påkrævetKontrolsymbolet blinker og går over til at lyse konstant efter ca. 1 minut. Visse funktionsfejl for dæktryksovervågning kan kræve, at føreren slukker og låser bilen i 6 minutter for at nulstille kontrolmodulet. Fungerer systemet fortsat ikke korrekt, kontaktes et værksted3.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Indirect Tyre Pressure Monitoring System (iTPMS)
  3. 2 Registrer altid nyt dæktryk i systemet, efter at dæktrykket er justeret.
  4. 3 Et autoriseret Volvo-værksted anbefales.