Fjerne apps

Det er muligt at afinstallere installerede apps1 på forskellige måder.

Afinstallere apps via appvisningen

Åbn appvisningen iCup-2037-App view symbol.
Tryk på og hold den app, som skal fjernes, så der vises en papirkurv nederst.
Træk appen til papirkurven, og slip den.
Bekræft fjernelsen.

Afinstallere apps via Indstillinger

Gå til Indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på midterdisplayet.
Gå til Applikationer.
Vælg at vise alle installerede apps, og vælg derefter den app, der skal afinstalleres.
Vælg at afinstallere appen, og bekræft afinstallationen.

Note

Hvis den app, der skal slettes, er den eneste app i en delvisning, ska afinstallationen ske via Indstillinger.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Apps, som leveres med bilen, såkaldte grundapps, kan ikke afinstalleres, f.eks. telefon- eller radio*-apps.