Apps

Appvisningen giver adgang til bilens forudinstallerede og downloadede apps.

Tryk på ikonet for appvisningen iCup-2037-App view symbol nederst på midterdisplayet for at åbne appvisningen og starte f.eks. radio*, navigationssystem og telefon1.

Nogle forudinstallerede apps er altid tilgængelige. Når bilen er forbundet med internettet, er det muligt at hente flere apps, f.eks. internetradio og musiktjenester.

Nogle apps kan kun bruges, hvis bilen er forbundet med internettet.

Samtlige apps, som anvendes, bør være opdateret til seneste version. Dette giver adgang til de seneste opdateringer og funktioner.

Apps lukkes

Hvis en app lukker uventet, skal du prøve følgende:

• åbne appen igen
  • kontrollere, om der er kommet en opdatering til appen:
    • Åbn appvisningen iCup-2037-App view symbol, og tryk på Google Play. Tryk på iCup-23w17-Menu view symbol, og vælg dine apps for at se, om nogen af dem skal opdateres. I så fald skal de opdateres til seneste version.
  • Genstart systemet med et langt tryk (cirka 20 sekunder) på hjemknappen
  • afinstallere og geninstallere appen.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Senest anvendte apps er altid tilgængelige fra startvisningen.