Forbinde til internettet via Bluetooth

Oprette en internetforbindelse via Bluetooth med internetdeling fra en telefon.
Kontrollér, at telefonen understøtter internetdeling, og at funktionen er aktiveret.
Tilslut telefonen til bilen via Bluetooth. Gå til Indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på midterdisplayet, og tryk på Tilslutning og vælg Bluetooth.
Hvis telefonen tidligere har været tilsluttet, skal du trykke på ikonet for internetforbindelse via Bluetooth for den telefon, du vil bruge. Ellers skal du først vælge Par ny enhed.
Godkend via den meddelelse, der vises, at forbindelsen oprettes.
Bilen tilsluttes til internettet.

Note

Telefon og netværksoperatør skal understøtte internetdeling (uddeling af internetopkobling), og abonnementet skal omfatte datatrafik.