Forbinde til internettet via Wi-Fi

Det er muligt at forbinde bilen til et Wi-Fi-netværk, hvis det ønskes.

Hvis bilen er parkeret, f.eks. uden for et hus, hvor der er et Wi-Fi-netværk, eller hvis du deler internet via mobiltelefonen, er det muligt at forbinde bilen til netværket.

Hvis du deler internetforbindelse via mobiltelefonen, skal du først aktivere internetdeling på telefonen.

Gør følgende for at forbinde bilen til et Wi-Fi-netværk:
Gå til Indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på midterdisplayet, og tryk på Tilslutning.
Tryk på række for Wi-Fi for at få vist en liste over tilgængelige netværk. Det er ikke tilladt at oprette forbindelse til alle netværk. Hvis det netværk, du vil forbinde til, ikke findes på listen over tilgængelige netværk, skal du se detaljer nedenfor.
Vælg det ønskede netværk, indtast adgangskode, og tilslut.

Note

Her er de kendte krav for Wi-Fi-adgangspunkterne for at være tilgængelige til anvendelse for Android:

• WPA2 med adgangskode (CCMP).
    • Der kræves en adgangskode.
  • Ikke tilladt/muligt:
    • Netværk uden kryptering (åbent netværk).
    • WPA3.
    • WEP.
    • WPA (med TKIP).
    • WPS (Wi-Fi Protected Setup)-aktiverede routere. Gælder også, hvis det er en WPA2-forbindelse (de fleste routere, der anvendes i hjemmet, har WPS aktiveret). Hvis din hjemmerouter har WPS-funktionen aktiveret, vil den ikke være tilgængelig på grund af den begrænsede sikkerhed i WPS-adgangsstyring. For at oprette forbindelse til et WPA2-netværk med WPS, skal du deaktivere WPS i routeren.