Nulstille brugerdata

Nulstilling af brugerdata og systemindstillinger sker via midterdisplayet.
Indstillinger, som kan nulstilles til standardværdier:
  • appindstillinger
  • netværksindstillinger (kun admin)
  • Nulstilling til fabriksindstilling (kun admin)

Ved ejerskifte bør brugerdata og systemindstillinger nulstilles til fabriksindstilling.

Nulstille indstillinger via midterdisplayet

Tryk på iCup-2037-Settings symbol.
Gå videre til System, Nulstil indstillinger for at nulstille den ønskede indstilling.

For at kunne nulstille netværksindstillinger eller fabriksindstille bilen, kræves det, at brugerprofilen har administratorrettigheder, hvilket fås ved i profilen at klikke på valget Bliv administrator.