One Pedal Drive

One Pedal Drive er godt tilpasset bykørsel. Med One Pedal Drive kan bilen fremføres på en smidig måde ved kun at træde gaspedalen ned og slippe den uden at skulle bruge bremsepedalen.

Aktivér eller deaktivér One Pedal Drive

Tryk på iCup-2037-Settings symbol i midterdisplayet.
Vælg Kørsel.
Aktivere eller deaktivere One Pedal Drive.

Note

• One Pedal Drive kan ikke aktiveres, når køre køretilstanden Off-road er aktiveret, og knappen nedtones.
  • Når Off-road aktiveres, slår One Pedal Drive automatisk Slået fra til, og Creep ændre til Slået til.
  • Når Off-road deaktiveres, vender indstillingerne for One Pedal Drive tilbage til de, som blev anvendt, før Off-road blev aktiveret.

Relaterede dokumenter