Rudehejs

Hver dør har et kontrolpanel til de eldrevne rudehejse. Førerdøren har knapper til betjening af samtlige ruder og aktivering af børnesikkerhedslåsen.

P6-1746-XC40-Driver door control panel
Betjeningspanel på førerdøren.
  1. P5-Icon red circle 1Elektrisk børnesikkerhedslås*, der deaktiverer knapperne i bagdørene for at forhindre, at døre eller ruder åbnes indefra.
  2. P5-Icon red circle 2Knap for bageste sideruder.
  3. P5-Icon red circle 3Knap for forreste sideruder.

Advarsel

Børn, andre passagerer eller genstande kan komme i klemme i bevægelige dele.

• Bevæg altid ruderne under opsyn.
  • Lad ikke børn lege med betjeningsknapperne.
  • Efterlad aldrig et barn alene i bilen.
  • Husk altid at afbryde strømmen til rudehejsene ved at tage alle nøglerne med ud af bilen, når førersædet forlades. Bemærk, at hvis bilens software ikke er opdateret til version 1.101 eller senere, kan rudehejsene aktiveres igen enten via midterdisplayet eller ved, at nogen sætter sig i førersædet, også selv om nøglerne ikke er i bilen.
  • Stik aldrig genstande eller legemsdele ud gennem ruder, selvom bilens elsystem er slået helt fra.