Starte og slukke for forkonditionering*

Forkonditionering opvarmer* eller ventilerer kabinen, såvidt muligt, inden kørsel. Funktionen kan startes direkte fra midterdisplayet eller en mobiltelefon.

Starte og slukke fra bil

P5-1507-Icon-settings-climate
Åbn klimavisningen på midterdisplayet ved at trykke på symbolet midt på klimalinjen.
Vælg fanen Parkeringsklima.

Tryk på Forkonditionering.

Forkonditioneringen startes/slås fra, og knappen lyser/slukkes.

Note

Bilens døre og ruder skal være lukkede under forkonditioneringen af kabinen.

Advarsel

Brug ikke forkonditionering, hvis bilen er udstyret med varmer*:

• Indendørs i uventilerede rum. Der udsendes udstødningsgas, hvis varmeren starter.
  • På steder, hvor der er brændbare eller letantændelige materialer i nærheden. Brændstof, gasser, højt græs, savsmuld osv. kan antændes.
  • Når der er risiko for, at varmerens udstødningsrør er blokeret. F.eks. kan høj sne under bilens forparti forhindre varmerens aftræk.

Husk, at forkonditioneringen kan startes af en timer, der er indstillet lang tid i forvejen.

Starte fra app

Start af forkonditioneringen samt information om valgte indstillinger kan passes fra en enhed, som har Volvo On Call*-appen-. Forkonditioneringen opvarmer* kabinen til komforttemperatur eller ventilerer kabinen ved at indblæse luft udefra.

Kabinen kan også forkonditioneres med funktionen fjernstart af bil (Engine Remote Start – ERS)1 via Volvo On Call*appen.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Visse markeder.