MY CAR

MY CAR er en menukilde, der håndterer mange af bilens funktioner, f.eks. City Safety™, lås og alarm, automatisk blæserhastighed, indstilling af uret osv.

Nogle funktioner er standard, andre er valgfri - udbuddet varierer også afhængigt af markedet.

Betjening

Navigering i menuerne sker med knapper på midterkonsollen eller med rattets højre tastatur*.

EXIT-funktioner

Afhængigt af, i hvilken funktion markøren befinder sig ved et kort tryk på EXIT, og på hvilket menuniveau, kan noget af følgende ske:

• telefonopkald afvises
  • den aktuelle funktion afbrydes
  • indtastede tegn slettes
  • seneste valg fortrydes
  • fører opad i menusystemet.

Et langt tryk på EXIT fører til normal visning for MY CAR, eller hvis man er i normal visning, til det højeste menuniveau (hovedkildemenuen).