Navigation* – kort- og systeminformation

Volvo tilbyder en række kort, der dækker forskellige dele af verden. Et kort består af kort- og vejdata med relaterede oplysninger.

Ved opdatering overføres nye oplysninger til navigationssystemet og gamle, forældede oplysninger slettes.

Systeminformation

P3-1346-NAV-Melco Meny Inställn System-info-2
I navigationskildens normale visning skal du trykke på OK/MENU, og vælgeIndstillingerSysteminformation.
Et uddrag af den aktuelle status for navigationssystemet vises, f.eks. den aktuelle station med trafikinformation og operationelle kortdata, og kortversion.

Kort – indhold

Kortdata udvikles med ekstra information og opdateres løbende.

Note

Kortdataene giver ikke 100 procent dækning i alle områder/lande.

Systemets dækningsområde er under stadig udvikling, så opdatering kan nogle gange være nødvendig.

Se www.volvocars.com/navi og www.volvocars.com/mapupdate for information om kort og andet relateret til Sensus Navigation.

Kortområder

Bilens navigationssystem varierer afhængigt af markedet. Hvis der er behov for at ændre kortområdet: Kontakt en Volvo-forhandler for oplysninger om fremgangsmåde.

Opdatering af kort

Opdaterede kortdata downloades fra internettet1 på en USB-hukommelse2. Overførsel af den downloadede opdatering til bilens navigationssystem foretages derefter via bilens USB-stik, der er placeret i midterkonsollens bageste opbevaringsrum.

Note

Før opdatering af bilens kortdata startes:

• Læs først oplysninger og instruktioner fra internettet relateret til downloading og opdatering af kortdata.

Kontakt en Volvo-forhandler eller se www.volvocars.com/navi og www.volvocars.com/mapupdate, hvis du har spørgsmål om opdatering.

Opdatering

Følg anvisningerne på skærmen for at opdatere navigationssystemet. Dér vises, hvor i processen opdateringen befinder sig samt den omtrentlige resterende tid.

Note

Under opdatering er flere af Infotainment-funktionerne slået fra eller begrænsede.
Start motoren.
Tilslut USB-hukommelsen med opdateringen til bilens USB-stik, og følg anvisningerne på skærmen.
Skærmen viser Kortopdatering færdig. Nu kan alle navigationssystemets funktioner bruges igen.

Note

Opdatering af kortdata kan i nogle tilfælde også tilføje nye funktioner, som ikke er beskrevet i denne vejledning.

Fortsætte afbrudt opdatering

Hvis opdateringen ikke er klar ved standsning af motoren, fortsætter processen, hvor den slap, ved næste motorstart, forudsat at USB-hukommelsen stadig er tilsluttet. Hvis USB-hukommelsen ikke er tilsluttet, skal du starte motoren og derefter tilslutte USB-hukommelsen.

Skærmen viser Kortopdatering færdig, når opdateringen er gennemført.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Se information på www.volvocars.com/mapupdate
  3. 2 USB-hukommelsen skal have mindst 20 GB fri plads.