Forbinde til internettet via Bluetooth

Opret en internettilslutning via Bluetooth ved internetdeling fra en telefon.
Kontrollér, at telefonen understøtter internetdeling, og at funktionen er aktiveret.
Tilslut din telefon til bilen via Bluetooth. Gå til Indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på midterdisplayet, og tryk på Tilslutning, og vælg Bluetooth.
Hvis telefonen har været tilsluttet tidligere, trykkes der på ikonet for internettilslutning via Bluetooth for den telefon, du ønsker at bruge. Ellers vælges først Par ny enhed.
Godkend, via den meddelelse, som vises, at udkoblingen skal ske.
Bilen tilsluttes til internettet.

Note

Telefon og netværksoperatør skal understøtte internetdeling (uddeling af internetopkobling), og abonnementet skal omfatte datatrafik.