Problem med internetforbindelse

Hvis bilen mister internetforbindelsen, kan du prøve følgende.

Slå mobildata fra og til igen

Hvis bilens internetforbindelse forsvinder pludseligt og uforklarligt, kan det hjælpe at slå mobildata fra og til igen.
Gå til Indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på midterdisplayet, og tryk på Tilslutning.
Slå Bilens SIM-data, Wi-Fi og Bluetooth fra og derefter for at genstarte forbindelsen.

Genstart systemet

Genstart systemet ved at holde startknappen trykket ind i 20 sekunder.

Ved problemer med tilslutning via Bluetooth-forbundet telefon

Hvis du har problemer med at tilslutte en telefon til bilen via Bluetooth

• Kontrollér, at telefonens batteri er tilstrækkeligt opladet, og at den er slået til.
  • Kontrollér, at du har Bluetooth aktiveret både i telefonen og i bilen.
  • Kontrollér, at du har oprettet en Bluetooth-tilslutning og tilsluttet bilen til den telefon, som skal anvendes.
  • Prøv om muligt at tilslutte en anden telefon til bilen via Bluetooth for at kontrollere, om problemet ligger hos enheden eller i bilen.

Hvis problemet fortsætter:

1. Rens alle tidligere tilføjede telefoner under Bluetooth-indstillingerne i bilen.
  2. Genstart den telefon, du vil tilslutte.
  3. Prøv at tilslutte telefonen igen.

Ved problemer med tilslutning via bilens indbyggede modem1

Hvis tilslutning via bilens indbyggede modem fungerer dårligt, f.eks. på grund af dårlig dækning, skal du prøve at tilslutte via Wi-Fi-netværk eller Bluetooth-forbundet telefon i stedet.

Note

Hvis der anvendes flere forskellige kilder til internetforbindelse samtidig, f.eks. hvis om bilen har internet via indbygget modem og samtidigt har internet slået til via en Bluetooth-forbundet telefon, anvendes disse kilder ifølge følgende prioritering. I første omgang anvendes forbindelse via Wi-Fi-netværk, i anden omgang Bluetooth-forbundet telefon og i tredje omgang bilens indbyggede modem.
  1. 1 Tilslutning via indbygget modem er kun tilgængeligt på visse markeder.