Problem med internetforbindelse

Status for internetforbindelse vises i øverste venstre hjørne af midterdisplayet. Symbolet kan se forskelligt ud i forskellige situationer.

Symbol for forbindelse

iCup-2317-LTE full icon
Bilen har fuld forbindelse.
iCup-2317-LTE full X icon
Bilen har forbindelse til mobilnettet, men kan ikke oprette en fungerende internetforbindelse.
iCup-2317-Connectivity full x icon
Bilen har forbindelse til mobilnettet, men internetforbindelsen er begrænset.
iCup-2317-Connectivity empty icon
Bilen har ikke forbindelse til hverken mobilnettet eller internettet.

Hvis bilen mister sin internettilslutning.

• Slå mobildata fra og til igen - Hvis bilens internetforbindelse pludseligt og uforklarligt forsvinder, kan det hjælpe at slå mobildata til og fra.
    1. Gå til Indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på midterdisplayet, og tryk på Tilslutning.
    2. Slå Bilens SIM-data, Wi-Fi og Bluetooth til og fra for at starte forbindelsen igen.
  • Genstart systemet - Genstart systemet ved at holde hjemknappen trykket ned i 20 sekunder.
  • Genstart bilens modem - Genstart bilens modem ved at holde knappen for maks. defroster iCup-23w17-Max defroster symbol inde i 20 sekunder.

Note

Det kan tage op til to minutter at genoprette internetforbindelsen, efter at modemmet er genstartet.

Advarsel

Ved genstart af bilens modem deaktiveres funktionen for automatisk kollisionsalarm midlertidigt, og derfor skal bilen være parkeret under genstart.

Ved problemer med tilslutning via Bluetooth-forbundet telefon

Hvis du har problemer med at tilslutte en telefon til bilen via Bluetooth

• Kontrollér, at telefonens batteri er tilstrækkeligt opladet, og at den er slået til.
  • Kontrollér, at du har Bluetooth aktiveret både i telefonen og i bilen.
  • Kontrollér, at du har oprettet en Bluetooth-tilslutning og tilsluttet bilen til den telefon, som skal anvendes.
  • Prøv om muligt at tilslutte en anden telefon til bilen via Bluetooth for at kontrollere, om problemet ligger hos enheden eller i bilen.

Hvis problemet fortsætter:

1. Rens alle tidligere tilføjede telefoner under Bluetooth-indstillingerne i bilen.
  2. Genstart den telefon, du vil tilslutte.
  3. Prøv at tilslutte telefonen igen.

Ved problemer med tilslutning via bilens indbyggede modem1

Hvis forbindelse via bilens indbyggede modem fungerer dårligt, f.eks. på grund af dårlig dækning, skal du prøve at tilslutte via Wi-Fi-netværk eller Bluetooth-forbundet telefon i stedet.

Note

Hvis der anvendes flere forskellige kilder til internetforbindelse samtidig, f.eks. hvis om bilen har internet via indbygget modem og samtidigt har internet slået til via en Bluetooth-forbundet telefon, anvendes disse kilder ifølge følgende prioritering. I første omgang anvendes tilslutning via Wi-Fi-netværk, i anden omgang Bluetooth-forbundet telefon og i tredje omgang bilens indbyggede modem.
  1. 1 Forbindelse via indbygget modem er kun tilgængeligt på visse markeder.