Bagsæde

Alt efter om bilen har tre*, fire*, fem, seks* eller syv* sæder, har bagsædet enten én eller to* bagsæderækker. Anden sæderække har tre individuelle sæder1, mens tredje sæderække har to individuelle sæder. Mere information om Lounge Console2 samt bagsædet generelt i biler med tre eller fire sæder findes i et separat supplement samt i app2 i tilhørende skærm.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Hvis bilen har tre, fire eller seks sæder, har anden sæderække ét eller to individuelle sæder.
  3. 2 I biler med tre sæder.