Justering af funktioner i multifunktionelt forsæde*

For at ændre indstillinger kan både multifunktionsknappen på sædet og midterdisplayet bruges. På midterdisplayet* vises de forskellige indstillinger.
P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunktionsknappen, placeret på siden af sædets siddedel.

For at aktivere multifunktionsknappen drejes knappen op/ned.

Justere massageindstillinger* på forsædet

Forsædet har massage i ryglænet. Massagen udføres af luftpuder, der kan massere med forskellige indstillinger.

P5-1507-Seat function-Massage
Visning for massage på midterdisplayet.
Aktiver multifunktionsknappen ved at dreje knappen op/ned. Sædeindstillingsvisningen vises på midterdisplayet.
Vælg Massage i sædeindstillingsvisningen.
Der kan vælges mellem de forskellige massagefunktioner enten direkte på touchskærmen eller ved at flytte markøren op/ned ved hjælp multifunktionsknappens øverste/nederste knap. Ændr indstillingen i den valgte funktion ved at vælge direkte på touchskærmen ved at trykke på pilene eller med multifunktionsknappens forreste/bageste knap.

Indstillinger for massage

Følgende indstillingsmuligheder er tilgængelige for massage:

• Tænd/Sluk: Vælg Tænd/Sluk for at slå massagefunktionen til/fra.
  • Program 1-5: Der er fem forudindstillede massageprogrammer. Vælg mellem Bølge, Tråd, Avanceret, Lænd og Skulder.
  • Intensitet: Vælg mellem Lav, Normal og Høj.
  • Hastighed: Vælg mellem Langsom, Normal og Hurtig.

Genstart af massage

P5-1617-Restart massage
Knap for genstart af massage på midterdisplayet.

Massagefunktionen slås automatisk fra efter 20 minutter. Genaktivering af funktionen foretages manuelt.

Tryk på Nystart på midterdisplayet, for at det valgte massageprogram skal genstarte.
Massageprogrammet starter igen. Hvis der ikke gøres noget, lægges meddelelsen i topvisningen.

Når motoren er slukket, er det ikke muligt at bruge massagefunktionen.

Justere sidestøtte* i ryggen på forsædet

Ryglænets sider kan justeres for at give sidestøtte.

P5-1507-Seat function-Side Bolster
Visning for justerbar sidestøtte på midterdisplayet.

For at justere sidestøtten:

Aktiver multifunktionsknappen ved at dreje knappen op/ned. Sædeindstillingsvisningen vises på midterdisplayet.

Vælg Sidestøtte i sædeindstillingsvisningen.

• Tryk på den forreste sædeknap for at øge sidestøtten.
  • Tryk på den bageste sædeknap for at mindske sidestøtten.

Justere lændestøtten* på forsædet

Lændestøtten kan justeres op/ned/fremad/bagud.

P5-1546-Seat function-Lumbar
Visning for lændestøtte på midterdisplayet.

For at justere lændestøtten:

Aktiver multifunktionsknappen ved at dreje knappen op/ned. Sædeindstillingsvisningen vises på midterdisplayet.

Vælg Lænd i sædeindstillingsvisningen.

• Tryk på sædeknap op/ned for at flytte lændestøtten opad/nedad.
  • Tryk på den forreste sædeknap for at øge lændestøtten.
  • Tryk på den bageste sædeknap for at mindske lændestøtten.

Forlænge sædehynden på forsædet

Sædehyndens længde kan justeres ved at bruge multifunktionsknappen på sædet.

P5-1507-Seat function-Cushion extention
Visning for forlængelse af sædehynde på midterdisplayet.
Aktiver multifunktionsknappen ved at dreje knappen op/ned. Sædeindstillingsvisningen vises på midterdisplayet.

Vælg Pudeudvidelse i sædeindstillingsvisningen.

• Tryk på den forreste sædeknap for at forlænge sædehynden.
  • Tryk på bageste sædeknap for at forkorte sædehynden.