Tænde/slukke for opretholdelse af klimakomfort*

Opretholdelse af klimakomfort opretholder klimaet i kabinen efter kørsel. Funktionen kan startes direkte fra midterdisplayet.
P5-1507–Climate–Button climate comfort
Knappen til opretholdelse af klimakomfort på fanen Parkeringsklima i klimavisningen.
Åbn klimavisningen på midterdisplayet.
Vælg fanen Parkeringsklima .
Tryk på Hold klimakomfort.
Opretholdelse af klimakomfort startes/slås fra, og knappen og tændes/slukkes.

Note

Hvis der er tilstrækkelig restvarme i motoren til at opretholde kabineklimaet, kan opretholdelse af klimakomfort ikke startes.

Note

Opretholdelse af klimakomfort slås fra, hvis bilen låses udefra, så restvarmen ikke bruges unødigt. Funktionen er beregnet til at opretholde klimakomfort, når føreren eller passagerer er i bilen.