Gemme nye referenceværdier for dæktrykovervågning*

For at systemet for dæktrykovervågning1 kan fungere korrekt, skal der registreres en referenceværdi for dæktrykket. Dette skal gøres, hver gang dækkene skiftes, eller dæktrykket ændres, for at systemet korrekt skal kunne advare om lavt dæktryk.
Gennemfør følgende procedure for at registrere nyt dæktryk som referenceværdi i systemet:
Sluk for bilen.
Pump dækkene til korrekt tryk, se mærkaten på dørstolpen i førersiden med anbefalet tryk for fabriksmonterede dæk.
Start bilen.
Tryk på iCup-2037-App view symbol i midterdisplayet.
Tryk på Bilstatus.
Tryk på Gem tryk. Når dæktryk lagres skal bilen være i gang og holde stille.

 Note

Knappen Gem tryk anvendes til at gemme nye referenceværdier for dæktryk i dæktrykovervågningssystemet. Af sikkerhedshensyn er den kun tilgængelig (valgbar), når bilen står stille, og motoren er i gang.
Dæktrykket skal gemmes efter en justering af dæktrykket, eller hvis dækkene udskiftes. Juster dæktrykket til de anbefalede værdier og tryk på Bekræft for at gemme dæktrykket.

 Note

For at undgå, at funktionen Gem tryk aktiveres ved en fejltagelse, er det nødvendigt i et andet trin at bekræfte, at dæktrykket skal gemmes.
Kør bilen, indtil det nye dæktryk er registreret. Registrering af nyt dæktryk udføres, når bilen kører med en hastighed på over 35 km/t (22 mph).
Når der er indsamlet nok data, til at systemet skal kunne opdage lavt dæktryk, forsvinder animationen, som viser forløbet for lagring af en ny referenceværdi, fra midterdisplayet.

Hvis registreringen mislykkes, vises der en meddelelse.

 Advarsel

Udstødningsgas indeholder kulilte, som er usynlig og luftfri, men meget giftig. Derfor skal proceduren for at registrere nyt dæktryk altid udføres udendøre eller på et værksted med udstødningsudsugning.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Indirect Tyre Pressure Monitoring System (iTPMS)