Forbinde til internettet via Bluetooth

Opret en internetforbindelse via Bluetooth ved internetdeling fra en telefon.
Kontrollér, at telefonen understøtter internetdeling, og at funktionen er aktiveret.
Tilslut telefonen til bilen via Bluetooth. Gå til Indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på midterdisplayet, tryk derefter på Tilslutning, og vælg Bluetooth.
Hvis telefonen tidligere har været tilsluttet, skal du trykke P5P6-iCup-Bluetooth-tethering-icon for den telefon, du vil bruge. Ellers vælges først Par ny enhed.
Godkend via den meddelelse, der vises, at tilslutningen oprettes.
Bilen forbindes til internettet.

Note

Telefon og netværksoperatør skal understøtte internetdeling (uddeling af internettilslutning), og abonnementet skal omfatte datatrafik.