Indstillinger for massage* i forsædet

For at ændre indstillinger anvendes midterdisplayet. Disse indstillinger aktiveres først via multifunktionsknappen på sædet.
P5-1507-Multifunction front seat
Multifunktionsknappen, placeret på siden af sædets siddedel.

Justere massageindstillinger på forsædet

Forsædet har massage i ryglænet. Massagen udføres af luftpuder, der kan massere med forskellige indstillinger.

Massagefunktionen kan kun aktiveres, når bilens motor er i gang.

P5-2122-Multifunction front seat-functions
Aktivér multifunktionsknappen ved at dreje knappen opad/nedad eller trykke én af de fire knapper på multifunktionsknappen ind. Sædeindstillingsvisningen vises på midterdisplayet.
Vælg Massage i sædeindstillingsvisningen.
Du kan vælge mellem de forskellige massagefunktioner, som vises på midterdisplayet, direkte på midterdisplayet eller ved at bruge multifunktionsknappen.

Indstillingsmuligheder for massage

Følgende indstillingsmuligheder er tilgængelige for massage:

• Til/Fra: Vælg Til/Fra for at slå massagefunktionen til eller fra.
  • Program 1-5: Der er fem forudindstillede massageprogrammer. Vælg mellem Bølge, Vandren, Kombineret, Lænd og Skuldre.
  • Intensitet: Vælg mellem 1, 2 og 3.
  • Hastighed: Vælg mellem 1, 2 og 3.

Genstart af massage

Massagefunktionen slås automatisk fra efter 20 minutter. Genaktivering af funktionen foretages manuelt.

Tryk på Omstart, som vises på midterdisplayet, for at genstarte det valgte massageprogram.
Massageprogrammet starter igen. Hvis der ikke foretages noget, forsvinder meddelelsen.