Motor- og kupévarmer* - tidsur

Motor- og kupévarmerens tidsur er koblet til klokken i bilen.

To forskjellige tidspunkter kan velges med tidsurfunksjonen. Med tidspunkt menes klokkeslettet bilen skal være ferdig oppvarmet til. Bilens elektronikk velger tidspunkt for start på oppvarmingen ut fra gjeldende utetemperatur.

Nb!

Hvis bilklokka stilles, slettes eventuell programmering av tidsuret.

Innstilling1

Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla trinnvis med tommelhjulet til et av tidsurene Varmeapparat og velg med OK.
Velg et av tidsurene ved hjelp av tommelhjulet, og bekreft med OK.
Trykk kort på OK for å komme til den lysende timeinnstillingen.
Velg ønsket time med innstillingshjulet.
Trykk kort på OK for å komme til minuttinnstillingen.
Velg ønsket minutt med innstillingshjulet.
Trykk på OK2 for å bekrefte innstillingen.
Gå tilbake i menystrukturen med RESET.
Velg det andre tidsuret (fortsett fra punkt 2) eller gå ut av menyen med RESET.

Starte

Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla med tommelhjulet til Varmeapparat og velg med OK.
Velg et av tidsurene ved hjelp av tommelhjulet, og aktiver med OK.
Gå ut av menyen med RESET.

Slå av

En varmer som er slått på ved bruk av tidsurfunksjonen, kan slås av manuelt før tidsuret gjør det. Gjør slik:
Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla med tommelhjulet til Varmeapparat og velg med OK.
Hvis et tidsur er stilt inn men ikke aktivert, vises et klokkesymbol ved siden av den innstilte tiden.
Velg et av tidsurene ved hjelp av tommelhjulet, og bekreft med OK.

Slå av tidsuret ved å trykke:

• lenge på OK eller
  • kort på OK for å komme videre i menyen. Velg så å stanse tidsuret og bekrefte valget med OK.
Gå ut av menyen med RESET.

En tidsurstartet varmer kan også slås av direkte.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Innstilling av tidsur er bare mulig når motoren er slått av.
  3. 2 Enda et trykk på OK aktiverer tidsuret.