Hjelpefunksjoner for talestyring

Det finnes hjelpefunksjoner for å gjøre seg kjent med talestyringssystemet og muligheter til å lære systemet din stemme og uttale.
  • Taleinstruksjoner: En funksjon som hjelper deg med å gjøre deg kjent med systemet og framgangsmåten for å gi kommandoer.
  • Taletrening: En funksjon som gjør det mulig for talestyringssystemet å lære å kjenne din stemme og din uttale. Funksjonen gir mulighet til å programmere inn tale for en brukerprofil.
  • Kortfattet instruksjon: En funksjon som leser opp en kort instruksjon om hvordan systemet fungerer.

Nb!

Talestyring og taleprogrammeringen kan bare startes når bilen står parkert.

Taleinstruksjoner

Instruksjonene kan startes ved å gå til normalvisning for MY CAR, trykke på OK/MENU og velge Innstill.TalestyringinnstillingerOpplæring.

Instruksjonene er delt i 3 leksjoner, som det totalt tar omtrent 5 minutter å gjennomføre. Systemet begynner med den første leksjonen. Hvis du vil hoppe over en leksjon, går til til neste og trykker på P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow right. Gå tilbake til forrige leksjon ved å trykke på P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow left.

Avslutt instruksjonene med et trykk på EXIT.

Taletilpasning

Systemet viser et antall fraser som du skal uttale. Taletilpasningen kan startes ved å gå til normalvisning for MY CAR, trykke på OK/MENU og velge Innstill.TalestyringinnstillingerTaletilpasning.

Etter at taletilpasningen er avsluttet, må du huske å velge profilen Opplært bruker under Brukerinnstilling.

Husk at hvis du foretar et annet språkvalg for talestyringmå du utføre ny taletrening.

Kortfattet instruksjon

Systemet leser opp en kortfattet instruksjon for talestyring. Du starter instruksjonen ved å trykke på knappen for talestyring og si "Kortfattet instruksjon".