Lås opp bilen via Volvo On Call* servicesenter

Bilen kan fjernopplåses ved hjelp av Volvo On Call servicesenter.
Kontakt .
Når Volvo On Call servicesenter har bekreftet med bilens eier eller annen autorisert person med PIN-kode, sendes etter avtale et signal til bilen om opplåsing.
Koffertlokket/bakluken må åpnes for at dørene skal kunne låses opp. Trykk to ganger på knappen eller trekk i håndtaket.

Nb!

Hvis koffertlokket/bakluken ikke åpnes innen en periode som er forhåndsbestemt av Volvo On Call servicesenter, vil koffertlokket/bakluken låses igjen.
Når dørene åpnes, vil alarmsystemet til bilen løses ut. Slå av alarmen ved å trykke på opplåsingsknappen til fjernnøkkelen eller sette fjernnøklene i startlåsen.

Nb!

Hvis bilen for eksempel står i et parkeringshus, kan fjernopplåsingsfunksjonen eventuelt forstyrres pga. dårlig mottak.