Aktivt chassis - Four C*

Aktivt chassis, "Four-C" (Continously Controlled Chassis Concept), regulerer støtdempernes egenskaper slik at bilens kjøreegenskaper kan tilpasses. Det er tre innstillinger: Comfort, Sport og Advanced.

Comfort

Innstillingen gjør at bilen oppleves mer komfortabel på grovt og ujevnt veiunderlag. Støtdempingen er myk, og karosseriets bevegelser er smidige og behagelige.

Sport

Innstillingen gjøre at bilen oppleves som mer sportslig, og den anbefales ved mer aktiv kjøring. Styreresponsen er kjappere enn i posisjon Comfort. Dempingen er hardere, og karosseriet følger veibanen for å minske krengning i svinger.

Advanced

Denne innstillingen anbefales bare på veldig jevnt veidekke.

Støtdemperne blir innstilt på optimalt veigrep, og bilen krenger enda mindre i svingene.

Fremgangsmåte

P3-1020-sv60 4C Panelknappar
Knapper til manøvrering.

Ønsket chassisinnstilling velges med knappene i midtkonsollen. Den innstillingen som var i bruk da motoren ble slått av, gjenaktiveres ved neste motorstart.