Naviger* - tegnhjul og tangentbord

Bruk tegnhjul eller knapperaden i midtkonsollen for å skrive og velge alternativer. Angi f.eks. informasjon om en adresse eller en innretning.
P3-1346-NAV-Melco Meny Adress Sök ort-gata
Skjermoversikt med tekstfelt for valgfri tekst.

Aktiver et valg

Etter at ønsket funksjon/menylinje er markert med TUNE-rattet - trykk på OK/MENU for å se neste nivå av funksjoner/alternativer.

Skrive med tegnhjulet

P3-1346-NAV-Melco Meny Adress Skrivhjul
Tegnhjulet.
  1. Marker et tekstfelt.
  2. Trykk OK/MENU for å få fram tegnhjulet.
  3. Velg tegn med TUNE-rattet og legg dem inn med et trykk på OK/MENU.

Skrive med talltaster

P3/P4-1420-numerical keyboard
Talltaster1.

En annen måte å legge/skrive inn tegn på, er med midtkonsollens knapper 0-9, * og #.

P3-1020-S60/V60 Symbol telefon 9

Ved f.eks. å trykke på 9 vises en søyle med alle tegn2 under den knappen, f.eks.: w, x, y, z og 9. Raske trykk på knappen flytter markøren gjennom disse tegnene.

• Stans med markøren på ønsket tegn for å velge - tegnet vises på skrivelinjen.
  • Slette/angre med EXIT.

Flere muligheter

Nb!

Nedtonede tegn kan ikke velges i kombinasjon med de som er registrert.

I tegnhjulets innfelte meny finnes ytterligere alternativer som bl.a. gir flere skrivetegn og også sifre:

• 123/ABC + OK/MENU - tegnhjulet skifter mellom tall og skrivetegn.
  • MER + OK/MENU - alternative tegn vises i hjulet.
  • => + OK/MENU - markøren flyttes til listen på høyre side av skjermen der det kan gjøres valg med OK/MENU-.
  • Postnummer + OK/MENU - markøren flyttes til listen på skjermens høyer side, der du kan foreta valg med OK/MENU, se Angi reisemål med postnummer.

Liste med alternativer

P3-1346-NAV-Melco Meny Adress Skrivhjul
Liste som passer med innskrevne tegn.

Ved søk vises de alternativene som er mulige ut fra oppgitt informasjon.

Tallet "149" i bildeskjermens øvre høyre hjørne innebærer at listen inneholder 149 mulige alternativer som passer med de innskrevne bokstavene "LON".

Ingen liste

En tom liste og tegnene "***" i øvre høyre hjørne av skjermen, innebærer at antall tilgjengelige alternativer med aktuelle innskrevne tegn er flere enn 1000 - når antallet er færre, vises aktuelle alternativer automatisk.

Skriv inn flere tegn i tekstfeltet for å redusere antall alternativer i listen.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 OBS! Bildet er skjematisk - detaljer kan variere avhengig av bilmodell og marked.
  3. 2 Skrivetegn for respektive knapp kan variere avhengig av marked.