Tilkobling av ekstern lydkilde via AUX/USB -inngang

En ekstern lydkilde, for eksempel en iPod® eller MP3-spiller, kan kobles til lydanlegget via kontaktene i midtkonsollen.
P3_1320_S/V60_AUX USB connectors
Tilkoblingspunkter for eksterne lydkilder.
Koble til lydkilde:
Koble din lydkilde til en av kontaktene i midtkonsollens oppbevaringsrom (se bilde).
I mediekildens normalvisning trykker du på MEDIA, dreier TUNE til ønsket lydkilde USB, iPod eller AUX og trykker på OK/MENU.

Skjermen viser teksten Leser USB når systemet leser inn filstrukturen til lagringsmediet. Avhengig av filstruktur og antall filer, kan det ta litt tid før innlesingen er ferdig.

Nb!

Systemet støtter de fleste iPod®-modeller som er produsert i 2005 eller senere.

Nb!

For å unngå skader på USB-tilkoblingen slås denne av hvis USB-tilkoblingen kortsluttes eller en tilkoblet USB-enhet bruker for mye strøm (dette kan forekomme hvis den tilkoblede enheten ikke oppfyller USB-standard). USB-tilkoblingen aktiveres igjen automatisk neste gang tenningen slås på hvis ikke feilen fortsatt foreligger.