Aktivere og deaktivere luftresirkulasjon

Luftresirkulasjonen stenger for dårlig luft, eksos osv. utenfra ved at klimaanlegget bruker luften i kupeen om igjen.
P5-1507-Icon-settings-climate

Åpne klimavinduet i midtdisplayet ved å trykke på symbolet midt på klimaraden.

P5/P6-1846–Climate–Button recirculation
Trykk på Resirk..
Luftresirkuleringen aktiveres/deaktiveres, og knappen tennes/slukkes.

Viktig

Hvis luften i bilen resirkuleres for lenge, kan det dannes dugg på innsiden av rutene.

Nb!

Det er ikke mulig å aktivere luftresirkulering når maks. defroster er aktivert.