Still inn lagret hastighet for førerhjelp

Det er mulig å stille inn lagret hastighet for funksjonene hastighetsbegrenser, cruisekontroll, adaptiv cruisekontroll* og Pilot Assist*.

P5+6-1746 - Adaptive Cruise Control, managing speed
P5-Icon red circle 1P5-1507-Cruise Control, speed limiter, increase speed symbol 5x3,5: Øker lagret hastighet
P5-Icon red circle 2Px-1717 - Steering wheel minus-button: Reduserer lagret hastighet
P5-Icon red circle 3 Lagret fart
Endre lagret hastighet med korte trykk på knappene på rattet P5-1507-Cruise Control, speed limiter, increase speed symbol 5x3,5 (1) eller Px-1717 - Steering wheel minus-button (2) eller ved å holde dem inne.
  • Korte trykk: Hvert trykk endrer hastigheten med trinn på +/- 5 km/t (+/- 5 mph).
  • Trykk og hold: Slipp knappen når hastighetsindikatoren (3) markerer ønsket hastighet.
Siste knappetrykk lagres i minnet.

Påvirkning med gasspedalen

Hvis hastigheten økes med gasspedalen før du trykker på rattknappen P5-1507-Cruise Control, speed limiter, increase speed symbol 5x3,5 (1), er det bilens aktuelle hastighet ved knappetrykket som lagres, forutsatt at føreren holder foten på gasspedalen når han eller hun trykker.

En midlertidig fartsøkning med gasspedalen, f.eks. ved forbikjøring, påvirker ikke innstillingen. Bilen går tilbake til sist lagret hastighet når gasspedalen slippes.

Mulig hastighet

Automatgir

Førerhjelpfunksjonene kan følge et annet kjøretøy i hastigheter fra stillestående opp til ca. 200 km/t (125 mph).

Pilot Assist kan gi styrehjelp fra nesten stillestående opp til 140 km/t (87 mph).

Merk at minste programmerbare hastighet er 30 km/t (20 mph) – selv om den klarer å følge et annet kjøretøy ned til stillestående, er det ikke mulig å velge/lagre en lavere hastighet enn 30 km/t (20 mph).

Manuell girkasse

Førerhjelpfunksjonene kan følge et annet kjøretøy i hastigheter fra 30 km/t (20 mph) opp til 200 km/t (125 mph).

Pilot Assist kan gi styrehjelp fra 30 km/t (20 mph) opp til 140 km/t (87 mph).

Den laveste programmerbare hastigheten er 30 km/t (20 mph) – den høyeste er 200 km/t (125 mph).