Justere korsryggstøtten* i forsetet

Korsryggstøtten justeres med en knapp på siden på seteputen.
P5-1507-Multifunction front seat
Multifunksjonsbryteren, i biler med 4-veis korsryggstøtte*.
P5-1817-Multifunktion front seat - 2 way lumbar
Bryteren i biler med toveis korsryggstøtte*.

Korsryggstøtten justeres med multifunksjonsbryteren, i biler med fireveis korsryggstøtte*, eller med den runde knappen, i biler med toveis korsryggstøtte*. Bryteren er plassert på siden på setets sittedel. Avhengig av valgt utstyrsnivå kan korsryggstøtten justeres forover/bakover og opp/ned (4-veis korsryggstøtte) eller forover/bakover (2-veis korsryggstøtte).

Justere korsryggstøtten i bil med 4-veis korsryggstøtte

P5-1507-Multifunction front seat-functions
Aktiver multifunksjonsknappen ved å dreie knappen P5-Icon red circle 1 opp eller ned. Seteinnstillingsvinduet åpnes i midtdisplayet.

Velg Korsrygg i seteinnstillingsvinduet.

• Trykk den runde knappen opp P5-Icon red circle 3 eller ned P5-Icon red circle 5 for å flytte korsryggstøtten opp/ned.
  • Trykk foran P5-Icon red circle 2 på knappen for å øke korsryggstøtten.
  • Trykk bak P5-Icon red circle 4 på knappen for å redusere korsryggstøtten.

Justere korsryggstøtten i bil med 2-veis korsryggstøtte

P5-1817-Multifunction front seat-functions - 2 way lumbar
Trykk foran P5-Icon red circle 1 på den runde knappen for å øke korsryggstøtten.
Trykk bak P5-Icon red circle 2 på den runde knappen for å redusere korsryggstøtten.