Stille inn hastighetsbegrensningen for Care Key

Hastighetsbegrensningen for Care Key stilles inn i midtdisplayet
Hastighetsbegrensningen for Care Key kan bare stilles inn fra en profil som har administratorrettigheter. For å komme til innstillingene:
Trykk på iCup-2037-Settings symbol i midtdisplayet.
Velg Profiler.
Velg Care key.
Aktiver Fartsgrense, og velg ønsket maksimumshastighet1.
Hastighetsbegrensningen er aktivert når bilen brukes med Care Key.

Bilen må låses opp med en nøkkel uten begrensning for at det skal være mulig å deaktivere funksjonen. Hastighetsbegrensningen for Care Key kan deaktiveres via innstillinger i midtdisplayet. Deretter kan Care Key brukes som en vanlig nøkkel.

Indikering i førerdisplay

En aktiv hastighetsbegrensning vises av et symbol og meldingen Fartsbegrensningen kan ikke overskrides Forsiktig-nøkkel er i bruk i førerdisplayet. En gul stiplet linje på speedometeret viser den gjeldende hastighetsbegrensningen.

SymbolBetydning
PX-2222-Care Key speed limit symbol
Hastighetsbegrensning er aktivert.
  1. 1 Mulig intervall er 50-150 km/h (30-95 mph), med ett trinnintervall på 10 km/h (5 mph).