Komforttjenester med Volvo On Call*

Komforttjenester via mobile enheter, som fjernstart av varmeapparat* via SMS eller kommunikasjon med bilen via app.

En app gjør det mulig for Volvo On Call-brukere å holde kontakt med den parkerte bilen via en mobil enhet. Appen kan lokalisere bilen, fjernlåse den, fjernstarte motoren, se informasjon om drivstoffnivå og mye annet. Les mer om appen.

Biler med drivstoffdrevet motor- og kupévarmer i kombinasjon med Volvo On Call tilbyr samme innstillingsmuligheter for varmeren som inne i bilen, ved hjelp av en mobil enhet. Les mer om fjernstart av varmer via SMS.