Automatisk radiofrekvensoppdatering (AF)

Funksjonen velger automatisk den beste frekvensen for den installerte radiostasjonen og kan aktiveres for FM-radio.

For å finne den beste frekvensen kan funksjonen i unntakstilfeller måtte søke gjennom hele FM-båndet.

Hvis den innstilte radiostasjonen er lagret som forvalg, bytter funksjonen ikke frekvens selv om automatisk oppdatering av radiofrekvens er aktivert.

Aktivere/deaktivere automatisk oppdatering av radiofrekvens:
Gå til FM-kildens normalvisning, og trykk på OK/MENU.
Velg Alternativ-frekvens.