Angi reisemål med interessepunkt

Et reisemål kan angis på ulike måter i navigasjonssystemet*, og å angi et interessepunkt (POI1) er én måte.

Når kartet vises, utvider du verktøyfeltet med ned-pilen på venstre side og trykker på Sett mål.

P5-1717-Navigation, set destination symbol
Kartbildet skifter til fritekstsøk.
Trykk på POI.

Trykk på ønsket filter (enkelte alternativer vises bare når mål eller delmål er angitt):

• Nær bilen
  • Nær reisemålet
  • Nære delmål
  • Langs ruten
  • Rundt punkt på kart
Let frem og velg ønsket interessepunkt.
Informasjonskortet vises.
Velg Start navigering eller Legg til rutepunkt.

Mange POI (f.eks. restauranter) har underkategorier (f.eks. gatekjøkken).

I innstillingene for kart er det mulig å endre hvilke POI som skal vises på kartet. Den innstillingen påvirker ikke søk etter POI som reisemål, også POI som er valgt bort vises her som alternative reisemål.

Noen POI vises på kartet først fra og med skalaen 1 km (1 mile).

Nb!

• Symbol for et POI, antall og varianter av POI varierer mellom de forskjellige markedene.
  • I forbindelse med oppdatering av kartdata kan det komme til symboler og andre kan forsvinne. I menysystemet, kan du alltid bla deg fram til symbolet for alle interessepunktene for det aktuelle kartsystemet.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Point of Interest