Gracenote®

Gracenote identifiserer artist, album, sportitler og tilhørende bilder, som vises i forbindelse med avspilling.

Gracenote MusicID® er en standard for musikkgjenkjenning. Ved at musikkfilenes metadata identifiseres og analyseres kan informasjon om musikken presenteres. Metadata fra forskjellige kilder kan iblant være inkonsekvente eller utilstrekkelige.

Gracenote har støtte for fonetisk bearbeiding av artistnavn, albumtitler og sjangre, og talestyring kan dermed brukes til å spille musikk.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på MediaGracenote®.
Velg innstillinger for Gracenote-data:
  • Gracenote® nettsøking -søker i Gracenotes nettdatabase etter avspillingsmedier.
  • Gracenote®, flere resultater - velg hvordan Gracenote-data skal vises ved flere søkeresultater.
1 - filens originaldata benyttes.
2 - Gracenote-data benyttes.
3 - Gracenote - eller originaldata kan velges.
  • Ingen - ingen resultater vises.

Oppdatere Gracenote

Innholdet i databasen Gracenote oppdateres kontinuerlig. Last ned den nyeste oppdateringen for å dra nytte av forbedringer.