Deaktivere automatisk girspaksperre1

Ved manglende strøm i bilen kan den automatiske girspaksperren kobles ut i biler som har den store girspaken. I biler med den lille girspaken er det ikke mulig å koble ut girspaksperren.
P5-1507-gear shift lock deactivate
Oversikt over stor girspak.

Hvis bilen ikke er kjørbar, f. eks. fordi batteriet er utladet, må girvelgeren føres til N for at bilen skal kunne flyttes.

P5-Icon red arrow 1

Løft gummimatten i rommet foran girspaken. Finn frem til hullet med fjærende knapp nederst i rommet.

P5-Icon red arrow 2

Trykk en liten meisel ned i hullet og hold.

P5-Icon red arrow 3

Før girspaken til stilling N og slipp knappen.

Legg gummimatten på plass igjen.
P6-1917-Gear shift lock deactivate not possible
Oversikt over liten girspak der det ikke er mulig å deaktivere girspaksperren.
  1. 1 Funksjonen er ikke tilgjengelig for biler med den lille girspaken.