Regulere viftenivå for baksetet*

Viften kan stilles inn på flere forskjellige viftenivåer for baksetet, med automatisk regulering.

Regulere viftehastigheten for baksete fra forsete

P5-1507-Icon-settings-climate
Åpne klimavinduet i midtdisplayet ved å trykke på symbolet midt på klimaraden.
Velg kategorien Bakre klima.
P5-1507–Climate–Buttons fan rear
Viftebryterknappene i fliken Bakre klima i klimavinduet.

Trykk på ønsket viftenivå, 1, 5.

Baksetets viftenivå kan slås av ved at du trykker på Klimaanlegg andre rad.

Viftenivået endres og knappene for valgt nivå lyser opp.

Regulere viftehastigheten for baksete fra baksete

Trykk på opplåsingsknappen på klimapanelet på midtkonsollen for å komme til bryterne.
P5-1717–Climate–Rear climate controls fan
Viftebryter på klimapanelet bakpå tunnelkonsollen.
Trykk på ønsket viftenivå, 1, 5.
Viftenivået endres og knappene for valgt nivå lyser opp.

Nb!

Det er ikke mulig å stille inn førernivået for baksetet hvis viftenivået for forsetet er i posisjon Off.

Viftenivået i baksetet kan bare slås av fra klimavisningen i midtdisplayet.

Nb!

Klimaanlegget tilpasser automatisk luftstrømmen innenfor valgt viftenivå etter behov, noe som innebærer at viftehastigheten kan endres selv om viftenivået er det samme.