Justere vinklingen av sidespeilene

For bedre sikt bakover må sidespeilene stilles inn etter førerens forutsetninger.

Flere automatiske innstillinger kan også kobles til minnefunksjonsknappene for det elektrisk betjente setet*.

Bruke bryter for utvendige sidespeil

P5 1507 Power door mirrors control
Reguleringsbryter for utvendige sidespeil.

De utvendige bakspeilene justeres med spaken på bryterpanelet i førerdøren. Tenningsstillingen må være minst I.

Trykk på knappen L for venstre sidespeil, eller R for høyre. Lampen i knappen lyser.
Juster posisjonen med innstillingsspaken i midten.
Trykk en gang til på knappen L eller R. Lampen skal ikke lyse lenger.

Felle inn sidespeilene elektrisk*

For parkering/kjøring på trange steder, kan speilene felles inn.

Trykk inn knappene L og R samtidig.
Slipp dem opp etter ca. 1 sekund. Speilene stopper automatisk i maksimalt innfelt posisjon.

Fell ut speilene ved å trykke på L og R samtidig. Speilene stopper automatisk i utfelt stilling med den foregående innstillingen.

Tilbakestille til nøytralposisjon

Speil som har kommet ut av posisjon på grunn av ytre kraftpåvirkning, må tilbakestilles elektrisk til opprinnelig posisjon for at den elektriske inn-/utfellingen* skal fungere korrekt.

Fell inn speilene ved å trykke på knappene L og R samtidig.
Fell dem ut igjen ved å trykke på knappene L og R samtidig.
Gjenta prosedyren over ved behov.

Speilene tilbakestilles til opprinnelig posisjon.

Vinkling ved parkering1

Det er mulig å vinkle ned et sidespeil, for eksempel for at føreren skal kunne se veikanten ved parkering.

Legg inn reversen og trykk inn knappen L eller R.

Merk at knappen må trykkes to ganger, avhengig av om den er valgt på forhånd eller ikke. Når sidespeilet er vinklet ned, blinker knappen. Når girspaken flyttes fra revers, justeres sidespeilet automatisk tilbake etter ca. 3 sekunder, og det når opprinnelig stilling etter ca. 8 sekunder.

Automatisk vinkling ved parkering1

Med denne innstillingen vinkles sidespeilet automatisk når revers legges inn. Nedfelt stilling er forhåndsinnstilt og kan ikke justeres.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på My CarSpeil og komfortfunksjoner.
Under Vipping av utvendig speil ved rygging, velger du Av, Fører, Passasjer eller Begge for å aktivere/deaktivere og for å velge hvilket utvendig speil som skal vinkles.

Sidespeilet kan settes i opprinnelig stilling umiddelbart ved at knappen L eller R trykkes to ganger.

Automatisk innfelling ved låsing*

I midtdisplayet kan du stille inn at sidespeilene felles inn/ut automatisk når bilen låses / låses opp med nøkkelen.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på My CarSpeil og komfortfunksjoner.
Velg Felle inn speil ved låsing for å aktivere/deaktivere.

Hvis speilene er felt med knappene L og R, må de også felles ut manuelt.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Bare i kombinasjon med elektrisk styrt sete med minneknapper*.