Vise trafikkproblemer langs reiseruten

En liste med trafikkproblemer langs reiseruten kan hentes frem når et reisemål er angitt i navigasjonssystemet*.
Når kartet vises, utvider du verktøyfeltet på venstre side med ned-pilen og deretter med de tre punktene.
P5-1717-Navigation, ahead symbol

Trykk på Foran.

Trykk på Trafikk. Trafikk-knappen er grå hvis det ikke er noen trafikkhendelse på ruten.
Eventuelle trafikkhendelser på reiseruten vises utifra avstand.
Hvis du ønsker mer informasjon om trafikkproblemet, trykker du på raden, og et informasjonskort vises. Velg ett av alternativene på informasjonskortet, og følg instruksjonene.
Trykk på Unngå for å unngå trafikkhindringen.
Reiseruten beregnes og veivisning skjer via alternativ rute.