Aktivere og deaktivere barnesikring

Barnesikringen hindrer at bakdørene kan åpnes innenfra.

Barnesikringen kan være enten manuell eller elektrisk*.

Aktivere og deaktivere manuell barnesikring

P5-1507 Door with manual child lock with key blade
Manuell barnesikring. Må ikke forveksles med manuell dørlås.
Vri med det avtagbare nøkkelbladet til fjernkontrollnøkkelen.
P5-Icon gray box ADøren er sperret mot åpning fra innsiden.
P5-Icon gray box BDøren kan åpnes både utenfra og innenfra.

Nb!

• Dørens dreiebryter sperrer bare den aktuelle døren, ikke begge bakdørene samtidig.
  • Det er ingen manuell sperre på biler med elektrisk barnesikring.

Aktivere og deaktivere elektrisk* barnesikring

Den elektriske barnesikringen kan aktiveres og deaktiveres i alle tenningsstillinger over 0. Aktivering og deaktivering kan skje opptil 2 minutter etter at bilen er slått av, forutsatt at ingen dør åpnes.

P5-1507 Door switch electric child lock
Knapp for elektrisk aktivering og deaktivering.
Start bilen, eller velg en tenningsstilling over 0.
Trykk på knappen på betjeningspanelet i førerdøren.
Førerdisplayet viser meldingen Barnesikring bak Aktivert, og lampen i knappen lyser - sperren er aktiv.

Når den elektriske barnesikringen er aktivert, kan de bakre

• vinduene bare åpnes med knappene i førerdøren
  • dørene ikke åpnes fra innsiden.
For å heve sperren:
Trykk på knappen på betjeningspanelet i førerdøren.
Førerdisplayet viser meldingen Barnesikring bak Deaktivert, og lampen i knappen slukker - sperren er deaktivert.

Når bilen slås av, lagres den aktuelle innstillingen. Hvis barnesikringen er aktivert når bilen slås av, vil funksjonen fortsatt være aktivert neste gang bilen startes.

SymbolMeldingBetydning
P5-15w19 - Childlock ON
Barnesikring bak AktivertBarnesikringen er aktivert.
P5-15w19 - Childlock OFF
Barnesikring bak DeaktivertBarnesikringen er deaktivert.