Oppdatere Gracenote®

Volvo jobber kontinuerlig med å holde din bil oppdatert. Derfor er det bra å oppdatere Gracenote® med jevne mellomrom. Oppdateringen skjer i to trinn ved hjelp av en tom USB-minnepinne.

Laste ned filer og oppdatere Gracenote®

Det er en god idé å oppdatere Gracenote® med jevne mellomrom. Nedenfor finner du en beskrivelse av hvordan du laster ned oppdateringsfiler og oppdaterer Gracenote® i din Volvo.

Forberedelser

Filene lastes ned til en tom USB-minnepinne på minst 8 GB. Minnepinnen skal ha et av følgende formater: FAT32, NTFS eller exFAT.

Nedlastingsprogram

Nedlastingen av Gracenote®-filer skjer ved hjelp av et program som installeres på din datamaskin i forbindelse med nedlasting av oppdateringsfiler.

Oppdatere Gracenote®-filer

For å laste ned oppdateringsfiler for Gracenote® går du til www.volvocars.com/intl/support, velger ditt marked og klikker deretter på Nedlastinger i toppmenyen. Under overskriften Gracenote®, klikk på Oppdatere Gracenote og velg deretter det aktuelle systemet for din bil. Følg deretter instruksjonene under:

Instruksjoner

Velg lenke for nedlasting for enten Windows eller Mac avhengig av hvilket system du har.
Velg Kjør for å installere nedlastingsprogrammet.
Klikk Ny nedlasting for å laste ned filen til en USB-minnepinne.
Du kan bekrefte at nedlastingen/kopieringen til USB-minnepinnen var vellykket før du installerer filen i bilen, ved å gjenta trinn 1-2 og deretter trykke på Kontroller nedlasting i nedlastingsprogrammet.
Ta med USB-minnepinnen med den nedlastede filen til bilen din, og slå på infotainmentsystemet.

Sett USB-minnepinnen i USB-uttaket. Hvis det er to USB-innganger der, kan ikke den andre brukes samtidig.

P5-18w46-Placement of USB ports
Plasseringen til uttaket kan variere mellom forskjellige bilmodeller.
Systemet oppdager automatisk at en oppdatering er tilgjengelig, og det vises på skjermen at oppdatering pågår.

Når installasjonen er fullført, vises en melding om at oppdateringen er installert. Du kan ta ut USB-pennen.

Hvis det oppstår problemer med oppdateringen, kontakter du kundestøtte eller din Volvo-forhandler.

Tips om oppdatering

• En oppdatering tar cirka 15 minutter, og infotainmentsystemet må være slått på. Bruk batterilader, eller la bilmotoren gå under oppdateringen, for eksempel under kjøring.
  • Gracenote® oppdateres kontinuerlig. Vær oppmerksom på nye oppdateringer.