Aktivere eller deaktivere svingassistent*

Funksjonen svingassistent kan aktiveres som et tillegg til adaptiv cruisekontroll* eller Pilot Assist*. Føreren kan også velge å deaktivere funksjonen.
P5+6-1817-Symbol Curve-Speed-Assist ON-OFF

Aktiver eller deaktiver funksjonen med denne knappen i funksjonsvinduet på midtdisplayet.

• GRØNN knappindikering – funksjonen er aktivert.
  • GRÅ knappindikering – funksjonen er deaktivert.

Ved påfølgende motorstart aktiveres den sist brukte innstillingen igjen, eller innstillinger som er foretatt i førerprofilen som er koblet til nøkkelen som bruke, følges1.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Disse alternativene er markedsavhengige.