Fartsbegrenser* - slå av

En fartsbegrenser ((Speed Limiter)) kan oppfattes som en omvendt cruisekontroll. Føreren regulerer hastigheten med gasspedalen, men Fartsbegrenseren hindrer at en forhåndsvalgt/innstilt hastighet overskrides ved en feil.

Slå av fartsbegrenseren:

Trykk på knappen P3-1020-sv60 Symbol txt Speed LIMiter på rattet.

Kombiinstrumentets symbol for fartsbegrenser og markeringen for innstilt hastighet slukkes. Den valgte og lagrede hastigheten slettes fra minnet, og kan ikke gjenopptas med Ikon farthållare 5-knappen.

Føreren kan deretter velge hastighet med gasspedalen uten begrensning.