Ryggekamera - innstillinger

Parkeringskameraet er et hjelpesystem som kan aktiveres når du velger revers.

Aktivere avslått kamera

Hvis kamerafunksjonen er slått av når du velger revers, aktiveres den som følger:

P4-1420-Huvudkällmeny PAC
Hovedkildemeny1.
  1. Trykk ett eller to lange trykk på EXIT for å komme til hovedkildemenyen.
  2. Drei frem alternativet "Kamera" med TUNE og trykk på OK/MENU.
  3. I neste meny: - Drei på til du kommer til ønsket kameravisning med TUNE og trykk OK/MENU - skjermen viseraktuelt kamerabilde.

Alternativ*

Bil med tilleggsutstyret frontkamera har en CAM-knapp på klimapanelet.

P4-1220-Parking Assistant Camera
Plasseringen av knappen kan vaiere etter valg av ekstrautstyr og annet utstyr.
  • Trykk på CAM for å aktivere kameraet - skjermenviser aktuelt kamerabilde.

Veksle visning mellom bak- og frontkamera:

• Trykk på CAM eller drei på TUNE.

Endre innstilling

Standardinnstillingen er at kameraet aktiveres når revers velges.

Innstillingene til parkeringskameraet kan endres når skjermen viser et kamerabilde:

1. Trykk på OK/MENU når du ser et kamerabilde - skjermen veksler til en meny med forskjellige alternativer.
  2. Drei frem ønsket alternativ med TUNE.
  3. Marker alternativet med et trykk på OK/MENU og gå ut med EXIT.

Tilhengerfeste

Kameraet kan med fordel brukes ved tilkobling av tilhenger. En hjelpelinje for slepekrokens tenkte "bane" mot slepekjøretøyet kan vises på skjermen - akkurat som for "hjulsporene".

Du kan foreta et valg mellom visning av "hjulspor" eller tilhengerfestets bane - begge alternativene kan vises samtidig.

1. Trykk på OK/MENU mens et kamerabilde vises.
  2. Drei frem alternativet Støttelinje for tilhengerfeste med TUNE.
  3. Marker alternativet med et trykk på OK/MENU og gå ut med EXIT.

Zoom

Ved behov for nøyaktig manøvrering kan du zoome kamerabildet:

• Trykk på CAM eller drei på TUNE - flere gangers trykk/dreiing skifter til normalvisning igjen.

Hvis flere alternativer finnes, ligger de i en loop - trykk/drei til ønsket kamerabilde vises.

1. 1 Se tillegget Sensus Infotainment for mer informasjon om menysystemet.
  2. * Tilleggsutstyr/tilbehør.