Nettkart1 - tegnhjul og tangentbord

Bruk tegnhjulet eller knapperaden i midtkonsollen for å skrive og velge alternativ. Angi f.eks. informasjon om en adresse eller en innretning.
P3/P4-1420-IMAP-menu-Search 1
Skjermvisning med tekstfelt.

Dette systemet bruker et "tegnhjul" for å angi spesifikk informasjon, f.eks. type POI, sted, område/land, adresse, husnummer eller postnummer.

Aktivere et valg

Etter at ønsket funksjon/menyrad er markert med tommelhjulet eller TUNE-rattet - trykk på tommelhjul/OK for å se neste nivå av funksjoner/alternativer.

Skrive med tegnhjulet

P3/P4-1420-IMAP-Skrivhjul
tegnhjulet.
  1. Marker et tekstfelt.
  2. Trykk OK for å få frem tegnhjulet.
  3. Velg tegn med tommelhjul/TUNE-ratt og mat dem inn med et trykk på tommelhjulet/OK.

Skriv med talltastene.

P3/P4-1420-numerical keyboard
Talltaster.

En annen måte å skrive inn tegn på, er med midtkonsollens knapper 0-9, * og #.

Ved f.eks. trykk på 9 vises en søyle med alle tegn2 under den knappen, f.eks. W, x, y, z og 9. Raske trykk på knappen flytter markøren gjennom disse tegnene.

• Stopp med markøren på ønskede tegn for å velge - tegnet vises på skriveraden.
  • Slett/angre med EXIT.

For å skrive et siffer, holdes den tilsvarende sifferknappen inne.

Flere muligheter

I tegnhjulets innfelte meny finnes flere alternativer som bl.a. gir flere skrivetegn og tall:

• 123/ABC + OK - tegnhjulet skifter mellom tall og skrivetegn.
  • MER + OK - alternative tegn vises i hjulet.
  • => + OK - markøren flyttes til listen på skjermens høyre side der valg kan foretas med OK.

Liste med alternativer

P3/P4-1420-IMAP-Skrivhjul
Liste som samsvarer med angitte tegn.

Ved søk på land listes de alternativene som er mulige ut fra innskrevne bokstaver. For andre søkefelt vises ingen liste, men søket skjer når søket aktiveres.

1. 1 Gjelder enkelte markeder.
  2. 2 Skrivetegnene for respektive knapp kan variere avhengig av marked/land/språk.