Navigering* - importere/eksportere lagrede steder

Importere og/eller eksportere lagrede reiseveier og steder.
Ved importering av POI må filformatet være .gpx.
Koble USB-penn til i tunnelkonsollens oppbevaringsrom.
P3-1420-NAV Meny Inställn Imp-Exp-2
I normalvisningen til navigasjonskilden trykker du på OK/MENU og velger InnstillingerImporter/eksporter lagret posisjon.
Velg hva som skal importeres eller eksporteres.

Nb!

• Det krever litt erfaring med bruk av datamaskiner å komplettere kartdatabasen med POI-filer!
  • Filformatet for POI-filer og hvordan filene hentes fra Internett bestemmes av respektive produsent/distributør. Det finnes derfor ingen standardisert prosess for nedlasting av POI-filer fra Internett, og av den grunn kan denne førerveiledningen ikke gi en nøyaktig trinn-for-trinn-beskrivelse.
  • Kontakt en Volvo-forhandler hvis du har spørsmål.