PIN-kode til Volvo On Call*

PIN-kode brukes av sikkerhetshensyn for å identifisere godkjent person som kan utføre Volvo On Call (VOC)-tjenester.

Den firesifrede PIN-koden som blir sendt til bilens eier når forhandleren aktiverer abonnementet, brukes av sikkerhetsgrunner til å identifisere godkjent person til å utføre visse VOC-tjenester, f.eks. låse opp bilen via VOC servicesenter eller opprette en konto til mobilappen.

Glemt eller vil bytte PIN-kode

Hvis PIN-koden er glemt eller ønskes endret, (f.eks. ved kjøp av bruktbil), kontakter du forhandleren eller trykker på ON CALL-knappen i bilen. Den nye koden blir sendt til bileieren.

Feil PIN-kode er skrevet inn i appen gjentatte ganger

Hvis du oppgir feil PIN-kode ti ganger på rad, blir kontoen låst. For å kunne bruke appen igjen, må du velge en ny PIN-kode og opprette en ny app-konto ved å følge samme prosess som forrige gang du opprettet en app-konto.